velkommen

Idéen bag Patientforeningen Thors Hammer er at have et uformelt sted, hvor det er muligt at bibeholde kontakten til medpatienter og møde patienter, som har været på Majorgården på et andet tidspunkt end en selv.

Foreningen er ikke kun for tidligere patienter, men også for deres pårørende, som også altid er meget velkommen til at deltage.

Der afholdes årligt ca. 6 foredrag med efterfølgende debat. Vi prøver at få besøg af så mange forskellige og interessante mennesker som muligt,som fortæller om spændende emner, som passer til vores interesser og fremmer vores ædruelighed.

Af tidligere arrangementer kan nævnes musiker Niels ”Noller” Olsen, skuespiller Allan Olsen, præst og sjælesørger Le Klint, sanger og forfatter Michael Falch, sang af gospelkor, læge Henrik Thiesen, tidligere patienter og mange flere.

Ligeledes afholdes der årligt en høstfest

Har du brug for flere oplysninger – se venligst Kontakt info – eller download vores folder HER

major250